Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za gra? ;_;

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad pobraniem tej gry, o co w niej mniej-więcej chodzi? To coś, jak Metin?

Ile zajmuje client i czy są jakieś aktualizacje? Czy żeby coś osiągnąć więcej, to trzeba wydawać hajs na is?

Są jakieś privy, czy tylko global? Jeżeli są, to czy lepiej grać na globalu czy na privie.

No i czy ta gra mocno wciąga? ;P

surprise motherfucker

Opublikowano

Tak, to jest jak metin.

Pety, lvlowanie all day/ all night.

Ah, jest tu coś co odróżnia od metina:

PU.

PU to są Punkty Umiejętności które dostaje się za questy i za bicie mobów, pełno o tym tutów ;)

Lepiej grać na globalu bo jest pro i ma new pety, np. słonika <3

Nom, można się od niej uzależnić ;x

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Zastanawiam się nad pobraniem tej gry, o co w niej mniej-więcej chodzi? To coś, jak Metin?

Ile zajmuje client i czy są jakieś aktualizacje? Czy żeby coś osiągnąć więcej, to trzeba wydawać hajs na is?

Są jakieś privy, czy tylko global? Jeżeli są, to czy lepiej grać na globalu czy na privie.

No i czy ta gra mocno wciąga? ;P

Klient różnie. Zależy czy priv, czy global. Privy to zazwyczaj około 1-1.7 GB.

Nie trzeba. Można do wszystkiego dojść samemu, ale zabiera to dużo więcej czasu niż z inwestowaniem kasy. Aktualizacje są.

Jest od groma privów, ale parę jest naprawdę fajnych. Ogólnie lepiej grać na globalu, ale do tego trzeba mieć czas i duże chęci. Privy są fajne dla ludzi z mniejszą ilością czasu, a dodatkowo dobre do nauki.

Jak wciągniesz się w klimat, poznasz jej tajniki itp. itd. to na pewno Cię wciągnie. Uzależnisz się tylko wtedy, kiedy nie będziesz znał umiaru (żywy przykład post wyżej xD).

Opublikowano

Tak. Ściągniesz LC PL będzie po polsku, ściągniesz LC USA będzie po angielsku. ;>

Zaraz zabieram się za pobieranie. ;3

Tylko mam jeszcze pytanie, czy na internecie mobilnym będą lagi?

66125520

surprise motherfucker

Opublikowano

Klient różnie. Zależy czy priv, czy global. Privy to zazwyczaj około 1-1.7 GB.

Nie trzeba. Można do wszystkiego dojść samemu, ale zabiera to dużo więcej czasu niż z inwestowaniem kasy. Aktualizacje są.

Jest od groma privów, ale parę jest naprawdę fajnych. Ogólnie lepiej grać na globalu, ale do tego trzeba mieć czas i duże chęci. Privy są fajne dla ludzi z mniejszą ilością czasu, a dodatkowo dobre do nauki.

Jak wciągniesz się w klimat, poznasz jej tajniki itp. itd. to na pewno Cię wciągnie. Uzależnisz się tylko wtedy, kiedy nie będziesz znał umiaru (żywy przykład post wyżej xD).

Are you fucking kidding me?

Omfg to proszę, jak chcesz na 1 dzień dam Ci moją postać (bez itemów z is) i powiesz czy da się normalnie grać bez inwestowania kasy ;)

@Trzeba trochę zainwestować bo szybko się expi teraz na globalu.

W 2-3 dni można wbić 90 lvl i bah, nie ma kasy na eq ani na wepa.

Mrs. Miyoshi Gamigo wszystko przemyślało, zwiększyli exp, żeby szybciej wbić lvl a później brak kasy na cokolwiek.

Co wtedy zrobić? Kupić cash.

Opublikowano

Zaraz zabieram się za pobieranie. ;3

Tylko mam jeszcze pytanie, czy na internecie mobilnym będą lagi?

Jak mi internet szwankował to grałam na mobilnym, który był przez telefon podłączony i poza tym, że czasami mi sklepik włączał się dwie sekundy większych lagów nie zaobserwowałam. A u Ciebie widzę internet jest w porządku, więc od niego lagów mieć nie będziesz. ;>

Are you fucking kidding me?

Omfg to proszę, jak chcesz na 1 dzień dam Ci moją postać (bez itemów z is) i powiesz czy da się normalnie grać bez inwestowania kasy ;)

@Trzeba trochę zainwestować bo szybko się expi teraz na globalu.

W 2-3 dni można wbić 90 lvl i bah, nie ma kasy na eq ani na wepa.

Mrs. Miyoshi Gamigo wszystko przemyślało, zwiększyli exp, żeby szybciej wbić lvl a później brak kasy na cokolwiek.

Co wtedy zrobić? Kupić cash.

Okej, jest to jakiś myk, ale kurde! To nie zmienia faktu, że da się grać bez kasy. Można sobie drobić niebiany, whatever. Nie wiem, jaki teraz jest skuteczny sposób na zarobek na PL-u. Ale nie wciskaj mi i innym ludziom ciemnoty, że nie da się grać bez inwestowania kasy. Poza tym większość jakby już inwestowała to kupiłaby gold na allegro, bo wychodzi taniej i lepiej.

Opublikowano

Jeżeli można, to poprosiłbym jeszcze o link do pobrania polskiego clienta, bo nie chcę pobrać jakiegoś złego.

surprise motherfucker

Opublikowano

Gra mi się instaluje, to teraz kilka pytań o botach. Czy istnieją jakieś boty do tej gry? I czy są wykrywalne?

surprise motherfucker

Opublikowano

Na pl nic niezdzialas takimi hackami czy botami ;p

A to niby dlaczego?

btw. cytujcie moje posty, bo nie wiem kiedy ktoś odpowiada ;s

surprise motherfucker

Opublikowano

Gra mi się instaluje, to teraz kilka pytań o botach. Czy istnieją jakieś boty do tej gry? I czy są wykrywalne?

Bo na globalach masz zaporę X-trap (mini antywirus) po włączeniu jakiegoś bota lub jakiejś zmiany plików automat cię banuje permamentnie Przynajmniej tak było jak ja grałem jakieś 3 lata temu. Osobiście ci nie polecam grać na LC pl . LC PL jest dla graczy którzy grają 24/7 a ci co mają zamiar grać przez 2-3h dziennie nic niezrobią tak naprawdę Będą musieli kupic cash i załadować IS

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bo na globalach masz zaporę X-trap (mini antywirus) po włączeniu jakiegoś bota lub jakiejś zmiany plików automat cię banuje permamentnie Przynajmniej tak było jak ja grałem jakieś 3 lata temu. Osobiście ci nie polecam grać na LC pl . LC PL jest dla graczy którzy grają 24/7 a ci co mają zamiar grać przez 2-3h dziennie nic niezrobią tak naprawdę Będą musieli kupic cash i załadować IS

Ehh... nieprawda. Można grać 2-3h dziennie i powoli sobie iść do przodu. Nie trzeba ładować IS-u. Poza tym, jak już mówiłam, jeżeli wydawać kasę na LC PL to tylko na gold na allegro. ;)

Opublikowano

Ehh... nieprawda. Można grać 2-3h dziennie i powoli sobie iść do przodu. Nie trzeba ładować IS-u. Poza tym, jak już mówiłam, jeżeli wydawać kasę na LC PL to tylko na gold na allegro. ;)

Z tym się zgodze.

Za 60 euro na allegro mógłbym kupić 60kkk gold.

A tu co? Tylko 11k cash ;/ (teraz jest więcej, ale jak ja kupowałem to za 60 euro było 11k).

A za 60kkk masz koks od 1lvl do 135 na lajcie ;)

Opublikowano

Antywirus? Chroni Last Chaos, żeby nie zostało zawirusowane?

Banuje permanentnie? To chyba bym żadnego konta już nie miał. Gdyby X-TRAP banował, to 30% graczy dostałoby bana za nic. On skype wykrywał jako wirusa... Na LC cały czas latałem na modyfikowanych plikach i nic mi nie było. Różne rzeczy się odpalało, ale jak X-TRAP coś takiego wykrywa, to po prostu wyłącza clienta i nic więcej.

Automat może zbanować kogoś za pliki? Jeśli byłby przepływ danych typu 10.0001 osoba wysłała skill Błysk, 11.0015 osoba skończyła wysyłać błysk, to serwer by wykitował szybciej niż strona Tuska przy proteście w sprawie ACTA. Piszę tu o modyfikacjach plików typu usuwanie animacji. Client tylko sprawdza pliki podczas ładowania, ale nie sprawdza ich według rozmiaru, tylko sprawdza co X znak czy się zgadza. Nie skomentuje nawet, jak możnaby wykryć zmianę graficzną plików gry.

Opublikowano

Taa. Od lc mozna sie uzaleznic..ja to sie dziwie jak to sie stalo ze w nia nie gram xD

PS.Wybierz mistrza to na 20 lvlu dostaniesz FMS +15 mowie serio

FMS... skąd on ma wiedzieć, co to jest FMS. xD

To jest broń dla Twojej klasy (oba rodzaje) +15. Taka bonusowa. Z większym atakiem niż normalne 21+15. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...